Golvslipning Stockholm

Välkommen till Parkettspecialisten. Vi utför golvslipning av alla typer av trägolv. Kontakta oss via formuläret här på sidan eller kom och besök oss i Årsta – här hittar du ett av Stockholms största och mest välsorterade showroom gällande golvslipning. Vi kan erbjuda alla tänkbara ytbehandlingar och du kan i lugn och ro kan se och känna på hur behandlingen påverkar olika typer av golv, på plats i vårt separata showroom. Hårdvaxolja, lack, olja, lut, bets och lasyr. Vad passar just ditt golv? Vi hjälper dig att hitta den ytbehandling som passar allra bäst.

Showroom öppet vardagar: 06.00-17.00
Lördag: 08.00-14.00

Vi på Parkettspecialisten kan erbjuda slipning av alla typer av parkett- & trägolv. Du väljer själv behandling och vi ser till att resultatet håller högsta klass oavsett om det rör sig om betsade massiva trägolv eller lackade parkettgolv. Vi färdigställer ca 60.000 m2 golv per år, både till företag och privatpersoner.

Begär offert

Parkettspecialisten är medlem i Golvbranschens Riksorganisation samt i National Wood Flooring Association och har även genomgått dess kvalificerade golvutbildningar i USA gällande golvslipning och parkettläggning.

Dammfri golvslipning till bra pris

Vi använder oss av moderna maskiner som dammsuger automatiskt vid slipning. Detta gör att miljön för våra anställda såväl som levnadssituationen i din bostad blir så skyddad som möjligt från damm och smuts.

”Dammfri golvslipning i Stockholm till konkurrenskraftiga priser. Vi kan konsten att slipa samt behandla trägolv effektivt och till rätt pris. Hos oss hittar du några av Stockholms bästa golvslipare med goda omdömen på alla utförda arbeten.
”

Kontakta oss via formuläret här på sidan för att få en kostnadsfri offert på dammfri golvslipning i Stockholm.

Byt inte golv, låt oss istället ta hand om dem och på så sätt spara på miljön samt dina omkostnader. Vi gör dina gamla golv som nya med våra väl beprövade metoder på att slipa parkett & trägolv – och detta till ett lågt pris. Glöm inte att golvslipning ger rätt till rotavdrag hos Skatteverket, vi drar av detta direkt på fakturan och ordnar all administration så att det blir så enkelt som möjligt för dig som kund. Se denna länk för mer info.

Vi utför även parkettservice med alla dess olika behov samt tillverkning av udda stavar i vårat snickeri.
 Vi anlitas dagligen av företag, försäkringsbolag, privatpersoner som behöver parkettservice i Stockholm, med våra filialer i Uppsala och Nynäshamn så täcker vi in hela Mälardalen med korta väntetider.

Hög kvalitet på golvslipning och parkettslipning i Stockholm

Kika in på våra omdömen på Reco alternativt kontakta oss för relevanta referenser. 
Kom ihåg att inget jobb är för stort eller för litet för oss, vi har resurserna samt kunskapen som krävs för att slipa furugolv och parkettgolv.

Vi slipar parkett- och trägolv med moderna golvslipningsmaskiner för att minimera damm i lokalerna vi jobbar i – vid golvslipning dammsuger maskinerna alltid automatiskt.

Våra golvslipare är tillgängliga med kort varsel, allt för att du som kund skall erhålla snabb service med golvslipning av hög kvalitet. Vi kan slipa golv innanför och utanför tullarna med korta väntetider.

Ett erfaret företag när det handlar om golvslipning samt bred kunskap som krävs för att slipa golv.

Parkettslipning och golvslipning i Stockholm och Uppsala har vi utfört sen tidigt 80-tal med 1 000-tals nöjda kunder. Vi har Golvjour i Stockholm, men även Golvjour i Nacka, Värmdö, Vaxholm, Nynäshamn.

Den parkettslipning som vi utför i Stockholm utvecklades på 80-talet med äldre golvslipningsmaskiner, men idag utför vi golvslipning med Stockholms modernaste golvslipningsmaskiner som ser till att det inte dammar. Vänd er med trygghet till oss, vi kan golvslipning och allt rörande parkettläggning samt renoveringar i byggbranschen, självklart även golvslipning utanför Stockholm.

Bara det bästa inom högkvalitativa ytbehandlingar

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja har på senare år blivit mycket populärt vid ytbehandling av golv. Oljan tränger ner i träet, medan vaxet stannar ovanpå och bildar en slitstark yta.

Läs mer

Betsning

Betsning och lasering är två sätt att färga in träytor. Enkelt uttryckt kan man säga att betsning ger en mörkare kulör och lasering en ljusare. Båda metoderna kräver dock ytterligare ytbehandling som olja eller lack.

Läs mer

Lackering

Lack är den klassiska ytbehandlingen för parkettgolv. Lack ser elegant ut, och bildar ett mycket tåligt och slitstarkt ytskikt som gör att golvet håller i många år innan det måste slipas om.

Läs mer

Oljning

Ett oljat parkettgolv blir vackert, mjukt och känns skönt att gå på. Oljan tränger ner i träet och bildar en spärr mot smuts och vätska. På ett oljat golv är det dessutom lättare att åtgärda småskador än på ett lackat golv.

Läs mer

Kom förbi vårt Showroom i Stockholm och prata golvslipning på plats med oss.

Klicka här för att göra en gratis offerförfrågan och få svar inom en timme eller kontakta oss på nedanstående kontaktuppgifter. Gör som 1 000-tals privatpersoner gör varje år, anlita oss för just din golvslipning i Stockholm samt Uppsala och Västerås.

Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB
Ostmästargränd 8  (Vi sitter inne på Floorcenter)
120 40 Årsta

Tel: 08-724 22 10
E-post: info@parkettspecialisten.se