Trappslipning Stockholm – vi kan slipa din trappa så att den får ny glans

Vi slipar och behandlar alla typer av trätrappor med alla olika förekommande ytbehandlingar. Självklart kommer vi även till dig som behöver trappslipning och som bor utanför Stockholm, om du vill.

Trätrappor finns i många olika former och träslag. När vi ska slipa en trappa så baseras priset på vilken del av trappan som ska slipas. Plansteg är den yta man sätter foten på, sättsteg är den vertikala del som man kan slå tårna i och vagnstycket är ramen som bär upp trappan.

När du anlitar oss för att slipa din trappa så gör vi det med dammfri trappslipning – våra slipmaskiner är kopplade till en dammsugare för ett dammfritt, luktfritt och trivsamt resultat.

Vill du att vi ska slipa din trappa? Kontakta oss för kostnadsfri offert eller mer information.

Begär offert

Slipa trappa i Stockholm

Det finns få saker som är lika vackert  som en gammal trätrappa. Vi kan slipa att former av trappor. Det spelar ingen roll om din trappa är målad med flera lager färg, det går ändå bra att slipa den. Vi slipar din trappa och behandlar den sedan med den ytbehandling som du själv väljer – lack, hårdvaxolja eller kanske en vacker lasyr. På dagens marknad finns det ett stort utbud och vi kan hjälpa dig att hitta rätt.  Vi kan även hjälpa dig med tips på hur du sköter trappan för att den ska hålla sig fräsch.

Vi erbjuder oss att slipa din trappa till konkurrenskraftiga priser utan att slarva med kvaliteten. Avdragsgillt enligt ROT för privatpersoner dessutom.