Brett utbud av måleritjänster

Vi har lång erfarenhet inom måleri och tapetsering. Kontakta oss för för en kostnadsfri offert.

Utvändigt måleri

Vi erbjuder målning av fasader, utemöbler och annat utomhusmåleri. Våra erfarna målare utför ett förstklassigt hantverk där stort fokus läggs på ett grundligt förarbete. Vi kan även bistå med råd angående färgtyp och nyans, allt utifrån ditt hus förutsättningar.

Invändigt måleri

Vare sig du vill ha en fondvägg i en spännande nyans, eller vill måla om hela lägenheten i samband med en totalrenovering, står våra proffsiga och erfarna målare till din tjänst. Vi vet hur man åstadkommer hållbart måleri genom grundligt förarbete och noggrannhet, och bistår även gärna med tips och råd inför målningen.

Tapetsering

För ett bra resultat vid tapetsering bör du anlita ett proffs. Mycket av hemligheten bakom en lyckad tapetsering ligger i de små detaljerna, samt ett noggrant förarbete där man bokstavligen talat lägger grunden för tapeten. Våra skickliga tapetserare vet hur man åstadkommer detta.

Renovering

Vi kan hjälpa dig med en totalrenovering som garanterat blir en värdehöjare för din bostad. Vare sig det handlar om målning, tapetsering, snickerier, plattsättning eller, såklart, golvslipning och golvläggning, har vi skickliga och erfarna hantverkare som är redo att hugga i. Vi utför renoveringar både i Stockholm och i andra delar av landet.

Hör av er så berättar vi mer