Brett utbud av måleritjänster

Vi är ett företag med lång, gedigen vana av alla typer av måleriarbeten och kan hjälpa dig med allt från invändigt och utvändigt måleri till tapetsering och större ytrenoveringar. Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd och vi vänder oss både till privatpersoner och företag, fastighetsägare och BRF:er. Oavsett uppdrag garanterar vi ett professionellt jobb där resultatet ligger i linje med dina förväntningar. Vi har lång erfarenhet inom måleri och tapetsering.

Kontakta oss för för en kostnadsfri offert.

Begär offert

Utvändigt måleri

Vi erbjuder målning av fasader, utemöbler och annat utomhusmåleri. Våra erfarna målare utför ett förstklassigt hantverk där stort fokus läggs på ett grundligt förarbete. Vi kan även bistå med råd angående färgtyp och nyans, allt utifrån ditt hus förutsättningar.

Invändigt måleri

Vare sig du vill ha en fondvägg i en spännande nyans, eller vill måla om hela lägenheten i samband med en totalrenovering, står våra proffsiga och erfarna målare till din tjänst. Vi vet hur man åstadkommer hållbart måleri genom grundligt förarbete och noggrannhet, och bistår även gärna med tips och råd inför målningen.

Tapetsering

För ett bra resultat vid tapetsering bör du anlita ett proffs. Mycket av hemligheten bakom en lyckad tapetsering ligger i de små detaljerna, samt ett noggrant förarbete där man bokstavligen talat lägger grunden för tapeten. Våra skickliga tapetserare vet hur man åstadkommer detta.

Renovering

Vi kan hjälpa dig med en totalrenovering som garanterat blir en värdehöjare för din bostad. Vare sig det handlar om målning, tapetsering, snickerier, plattsättning eller, såklart, golvslipning och golvläggning, har vi skickliga och erfarna hantverkare som är redo att hugga i. Vi utför renoveringar både i Stockholm och i andra delar av landet.

parkett måleri

Måla om i hemmet – vi hjälper dig till ett perfekt resultat

Är det dags att måla om i sovrummet, i hallen eller planerar du att ge köket en ny ytrenovering? Med färger på väggarna får du ett hem med personlighet och om du anlitar professionella målare vet du att resultatet kommer att bli perfekt!

Det svåra med invändigt måleri är att det dels tar tid och att det dels också handlar om det krävs en stor noggrannhet. Om man saknar erfarenhet så blir det lätt fläckigt, flammigt eller där man kan se en massa spill på tak, golv eller lister.

parkett måleri

Genom att välja oss för invändig målning garanteras du ett resultat som ligger helt i linje med dina drömmar. Och, vi ser givetvis till att planera arbetet så att du inte störs i din vardag. Inkluderat i tjänsten är även städning och den viktiga förberedelsen av ytan som ska målas. Vill du skapa förändring i ditt hem på ett effektivt och prisvärt sätt är det bara att höra av dig för en kostnadsfri offert!

nymålat staket

Målning utomhus

Invändig målning och utvändig målning har tydliga skillnader. Utvändig målning – av exempelvis en fasad – är ett betydligt större projekt där även väderleken måste tas med i beräkningen. Man måste även sätta ett större fokus på säkerhet och exempelvis ha ställningar för att kunna arbeta både säkert och effektivt.

En annan skillnad med att måla en fasad jämfört med en vägg inomhus är att färgen inte bara appliceras av estetiska skäl. Lika viktigt är att den ger det underliggande materialet skydd – och att den gör det under en lång, lång tid. Att välja en erfaren målare för utvändig målning är en investering sett till att resultatet håller längre. Vi hjälper dig gärna med både planering och utförande och vi ser givetvis till att allt material och all utrustning inkluderas i priset. Väljer du oss för utvändig målning så väljer du den enkla vägen till ett snyggt, hållbart resultat.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär så återkommer vi med en offert på utvändigt måleri inom kort!

Begär offert

Tapetsering – vi får det svåra att se enkelt ut

Tapeter är återigen på tapeten! Det fina med tapeter är att de skapar unika hem. Genom att sätta upp tapeter så skapas en unik atmosfär och ett rum får direkt en egen personlighet. Att det idag också finns ett nästan obegränsat utbud av färger, mönster, material och leverantörer gör att du kan välja och vraka nästan i i absurdum. Vilket är både positivt och negativt. Vilken tapet passar i ditt hem, vilket material är bäst för rummet i fråga och – framförallt – hur tapetserar man på bästa sätt?

Även om tapetsering blivit lite enklare i och med exempelvis Easy-Up-tapeter så är det fortfarande ganska svårt. För privatpersoner kan detta faktum innebära stora kostnader då många våder försvinner som svinn. Väljer du oss för en tapetsering så kommer du att få en enkel resa till ett perfekt resultat. Vi har lång vana av tapetsering och vet vikten av ett gediget grundarbete. Vi är gärna med dig om du behöver hjälp med inspiration och kan visa upp ett stort bibliotek av referensbilder som kan leda dig till rätt val.

tapetsering

Noggrann förberedelse ger gott resultat

Oavsett om man talar om tapetsering eller målning invändigt eller utvändigt finns det en detalj som måste skötas: grundarbetet. Utan ett grundligt sådant så kommer det färdiga resultat aldrig att bli bra.

Vi, som målare i Stockholm, lägger ungefär 80% av tiden på att täcka ytor, spackla, slipa, tvätta och grundmåla den yta som ska målas eller tapetseras. Ser man till privatpersoner så handlar det om att ungefär 20% av tiden läggs på denna. I slutändan ser man skillnaderna mellan ett professionellt måleriarbete och ett lekmannamässigt sådant just i denna detalj.

Har du tiden och tålamodet som krävs för att förbereda ytan? Genom att anlita oss för hela ditt projekt så får du ett resultat som blir både hållbart, snyggt och som ligger i linje med dina förväntningar. Vi gör grundarbete, vi målar och vi städar upp allt efteråt. Du behöver bara njuta av ett perfekt resultat. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Tips & råd om måleri

Måla trappa vit

Måla trappa – Detta bör du tänka på

Måla trappa – Så här målar du din trappa med perfektion Att måla trappor är ett roligt projekt för hemmafixaren. En...

måla ytterdörr

Måla ytterdörr

Måla ytterdörr Att måla om en ytterdörr kan innebära en fantastisk förvandling för ditt hem, samt ge det en fräsch och...

Måla om innerdörr

Måla innerdörr

Måla innerdörr – Ge dina innerdörrar nytt liv Genom att välja rätt färg kan du förvandla en vanlig innerdörr till en...

malad-fiskbensparkett

Måla trägolv

Måla trägolv Att måla trägolv är ett fantastiskt sätt att ge ditt hem ett nytt och fräscht utseende. Det är också...