Välkommen till Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB i Stockholm.

Hos oss kan du få hjälp med golvslipning, golvläggning, ytbehandling och annat golvrelaterat som vattenskador och renovering. Men trots att vi specialiserat oss på golv tar inte vår kunskap och expertis slut där. Hos oss arbetar även ett gäng duktiga hantverkare inom bland annat måleri, snickeri, plattsättning och el. Detta gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster vid till exempel en totalrenovering.

Med över 25 år i bygg- och renoveringsbranschen vet vi hur viktigt det är med god kommunikation och förtroende mellan hantverkare och kund. Hos är du i fokus från den första kontakten till efter avslutat arbete och vi lämnar aldrig ett jobb innan du känner dig hundra procent nöjd! Kontakta oss idag för en offert eller om du vill ha mer information om företaget och våra tjänster.

showroom ParkettspecialistenKort om företaget

Parkettspecialisten grundades för 25 år sedan och har sedan dess hjälpt tusentals Stockholmare med golvläggning, golvslipning och ytbehandling av golv av alla typer. Vi har ett genuint intresse för  – och kärlek till – det gamla hantverket att lägga massiva parkettgolv och vi vågar påstå att vi lever upp till vårt namn. Detta backar vi upp genom att alltid erbjuda fem års garanti på vårt arbete.

Vi är baserade i Årsta strax söder om Stockholm, och kan genom vårt läge erbjuda golvläggning och andra hantverkstjänster till ett bra pris över hela Storstockholm.