Golvslipning Stockholm

Välkommen till Parkettspecialisten! Vi utför dammfri golvslipning och parkettslipning av alla typer av trägolvlamellparkett, fiskbensparkett, massiva trägolv av ek, bok, furu och mycket mer. Kontakta oss via formuläret här på sidan eller kom och besök oss i Årsta – här hittar du ett av Stockholms största och mest välsorterade showroom gällande golvslipning. Vi slipar golv i hela Stockholm med dammfri teknik och kan även erbjuda alla tänkbara ytbehandlingar.

Begär offert

Boka golvslipning – så går det till

Kontakta oss för en offert på golvslipning. Ange golvtyp, adress och antal kvadratmeter. Gärna vilken ytbehandling du är intresserad av också. Välj behandling på egen hand eller med hjälp av oss. Vi ser till att resultatet håller högsta klass oavsett om det rör sig om betsade massiva trägolv eller lackade parkettgolv med fiskbensparkett. Vi färdigställer ca 60.000 m2 golv per år, både till företag och privatpersoner. Är du osäker på om ditt golv håller för en slipning till? Våra golvslipare vet allt om hur länge ett golv håller och hur många slipningar det tål.
Kontakta oss!

Besök oss på plats i Årsta! I vårt separata showroom kan du i lugn och ro kan se och känna på hur olika typer av ytbehandlingar påverkar olika typer av trägolv. Hårdvaxolja, lack, olja, lut, bets och lasyr. Vad passar just ditt golv? Våra golvslipare hittar den ytbehandling som passar allra bäst.

Showroom Parkettspecialisten
Adress:
Årsta Skolgränd 16, 117 55 Stockholm
Öppet vardagar:
06.00-16.00

Parkettspecialisten är medlem i Golvbranschens Riksorganisation samt i National Wood Flooring Association och har även genomgått dess kvalificerade golvutbildningar i USA gällande golvslipning och parkettläggning.

Experter på att slipa golv – Dammfri golvslipning till bra pris

Vi använder oss av moderna maskiner som dammsuger automatiskt vid slipning. Detta gör att miljön för våra anställda såväl som levnadssituationen i din bostad blir skyddad så mycket som möjligt från damm och smuts. Självklart kan vi erbjuda alla tänkbara behandlingar efter golvslipningen bla, lack, olja, hårdvaxolja, bet, lut, såpa mm.

Våra golvslipare använder endast kvalitetsprodukter från ledande varumärken såsom Bona, Osmo, Saico, Timberex, Kährs, Tarkett och Pallmann. Detta för att säkerställa hög kvalitet i hela processen, från att vi väljer verktyg och produkter till att vi börjar slipa ditt golv och sedan efterbehandlar det.

“Dammfri golvslipning i Stockholm till konkurrenskraftiga priser. Vi kan konsten att slipa samt behandla trägolv effektivt och till rätt pris. Hos oss hittar du några av Stockholms bästa golvslipare med goda omdömen på alla utförda arbeten.
”

Byt inte golv, låt oss istället ta hand om dem och på så sätt spara på miljön samt dina omkostnader. Vi gör dina gamla golv som nya med våra väl beprövade metoder på att slipa parkettgolv & trägolv – och detta till ett lågt pris med garanti. Glöm inte att golvslipning ger rätt till rotavdrag hos Skatteverket. Vi drar av detta direkt på fakturan och ordnar all administration så att det blir så enkelt som möjligt för dig som kund. Se denna länk för mer info.

Kontakta oss via formuläret här på sidan för att få en kostnadsfri offert på dammfri golvslipning i Stockholm.

Skräddarsydd service för dina trägolv

Parkettspecialisten lagar och renoverar även slitna golv. Detta är en del av vår parkettservice i Stockholm. Exemplevis kan vi på egen hand tillverka kompletterande udda stavar i vårat snickeri vid behov.
 Detta gör att vi enkelt kan laga och komplettera äldre golv när enskilda stavar skadats eller blivit alltför slitna. Vår långa erfarenhet från golvbranschen i Stockholm gör att vi vet exakt vilka krav som ställs och vad som förväntas av en professionell golvfirma.

Vi anlitas dagligen av företag, försäkringsbolag, privatpersoner som behöver parkettservice i Stockholm, med våra filialer i Uppsala och Nynäshamn så täcker vi in hela Mälardalen med korta väntetider. Vi har en bred personalstyrka och kan ofta anpassa vårat schema för att hitta en tid som passar perfekt för dig som kund. Om det gäller större arbeten är det bäst om du bokar in ett möte så att vi gemensamt kan lägga upp en tidsplan som fungerar för båda parter!

sovrum med fiskbensparkett, utförd golvslipning i StockholmHög kvalitet på golvslipning och parkettslipning i Stockholm till lågt pris

Kika in på våra omdömen på Reco alternativt kontakta oss för relevanta referenser. Vi arbetar med några av de största företagen i Stockholm som exempelvis Stureplansgruppen, Berns Salonger, SATS, Stadshuset och Sturegallerian. Men även till stor del med privatpersoner i hela Stockholmsområdet från Märsta och Bromma i norr till Nacka och Huddinge i söder.

Kom ihåg att inget jobb är för stort eller för litet för oss, vi har resurserna samt kunskapen som krävs för att slipa alla typer av golv från massiva furugolv till exklusiva parkettgolv. Vi håller låga priser utan att ge avkall på kvaliteten. Vi lämnar även garanti på samtliga utförda arbeten.

Våra golvslipare är alltid tillgängliga med kort varsel, allt för att du som kund skall erhålla snabb service med golvslipning av hög kvalitet. Vi kan slipa golv innanför och utanför tullarna i Stockholm med korta väntetider.

Stor erfarenhet av golvslipning gör att vi kan slipa golv med perfekta resultat.

Parkettslipning och golvslipning i Stockholm och Uppsala har vi utfört i drygt 40 år och vi har under den tiden byggt upp ett stort och starkt kontaktnät av nöjda kunder och partners. Den teknik för slipning som vi använder vid golvslipning (vi slipar fiskbensparkett, lamellparkett och massiva trägolv med samma goda resultat) i Stockholm utvecklades på 80-talet med äldre golvslipningsmaskiner. Idag har verktygen och maskinerna moderniserats och vi strävar hela tiden efter att använda den senaste tekniken för att få ut det mesta av golvslipningen. Exempelvis arbetar vi idag med resurssnåla maskiner som möjliggör effektiv dammfri golvslipning till ett lågt pris.

Vänd er med trygghet till oss – vi kan golvslipning, parkettslipning och allt rörande golvläggning och erbjuder även renoveringar i byggbranschen – allt till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag för en gratis offert!

Bara det bästa inom ytbehandlingar för trägolv

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja är mycket populärt vid ytbehandling av golv. Den är mångsidig och prisvärd! Oljan tränger ner i träet, medan vaxet stannar ovanpå och bildar en slitstark yta.

Läs mer

Betsning

Betsning och lasering är två sätt att färga in träytor. Enkelt uttryckt kan man säga att betsning ger en mörkare kulör och lasering en ljusare. Båda metoderna kräver dock ytterligare ytbehandling som olja eller lack.

Läs mer

Lackering

Lack är den klassiska ytbehandlingen för parkettgolv. Lack ser elegant ut, och bildar ett mycket tåligt och slitstarkt ytskikt som gör att golvet håller i många år innan det måste slipas om.

Läs mer

Oljning

Ett oljat parkettgolv är vackert, mjukt och känns skönt att gå på. Oljan tränger ner i träet och bildar en spärr mot smuts och vätska. På ett oljat golv är det dessutom lättare att åtgärda småskador än på ett lackat golv.

Läs mer

Kom förbi vårt Showroom i Stockholm och prata golvslipning på plats med oss.

Klicka här för att göra en gratis offerförfrågan och få svar inom en timme eller kontakta oss på nedanstående kontaktuppgifter. Gör som 1 000-tals privatpersoner gör varje år, anlita oss för just din golvslipning i Stockholm samt Uppsala och Västerås.

Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB
Årsta Skolgränd 16
117 55 Stockholm

Tel: 08-724 22 10
E-post: info@parkettspecialisten.se

showroom Parkettspecialisten Årsta

Se vår video om hur vi slipar golv

Video Parkettspecialisten

Tips & råd om golvslipning

verktyg för hyvlade trägolv, hyvel, såg, tving

Hyvlade trägolv

Hyvlade trägolv – för en gammaldags känsla När du köper obehandlat golv kan du välja att hoppa över slipningen och i...

nåtat trägolv

Nåta trägolv

Så nåtar du trägolv – en guide I den här artikeln beskriver vi hur du ska göra när du vill nåta...

alm - rödlistade träslag

Rödlistade träslag

Träslag som är rödlistade i Sverige En rödlista är en uppräkning av arter, både växter, djur, insekter och svampar, som bedöms...

ekologiska trägolv

Tips om ekologiska trägolv – miljövänliga golv för bostaden

Miljövänliga golv – en naturlig utveckling Att allt fler blir medvetna om klimathoten och vill ta ett miljöansvar är en positiv...

parkettgolv med mönster

Välj mönster på parkettgolv

Mönster på parkettgolv – Holländskt, Mosaik, Schack m.m. Parkettgolv är det vanligaste golvet i Sverige. Det är ett golv som oftast...

golvtrender för 2019

Heta golvtrender inför 2019

Vilka är årets golvtrender 2019? Då det kommer till golv så är trenderna – tack och lov – inte lika påtagliga...

ytbehandling golvslipning

Är det viktigt att anpassa ytbehandling efter träslag?

Anpassa ytbehandlingen efter träslag och golvtyp Ett trägolv bör alltid ytbehandlas då detta ger skydd och adderar en extra karaktär till...

Summering
Golvslipning
Typ av tjänst
Golvslipning
Företag
Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB,
Krukmakargatan 35b,Stockholm,Stockholms län-11851,
Telephone No.08-724 22 10
Område
Stockholm
Beskrivning
Golvslipning Stockholm - Vi är experter på alla typer av trägolv - Fiskbensparkett, övriga parkettgolv och massiva trägolv. Vänd er till Parkettspecialisten för dammfri golvslipning eller parkettslipning i Stockholm till marknadens högsta kvalitet & ett lågt pris.