Golvslipning Stockholm

Välkommen till Parkettspecialisten. Vi utför dammfri golvslipning och parkettslipning av alla typer av trägolv. Kontakta oss via formuläret här på sidan eller kom och besök oss i Årsta – här hittar du ett av Stockholms största och mest välsorterade showroom gällande golvslipning. Vi slipar golv i hela Stockholm med dammfri teknik och kan även erbjuda alla tänkbara ytbehandlingar.

Du väljer själv behandling och vi ser till att resultatet håller högsta klass oavsett om det rör sig om betsade massiva trägolv eller lackade parkettgolv med fiskbensparkett. Vi färdigställer ca 60.000 m2 golv per år, både till företag och privatpersoner. Är du osäker på om ditt golv håller för en slipning till? Våra golvslipare vet allt om hur länge ett golv håller och hur många slipningar det tål.

Begär offert

Besök oss på plats i Årsta! I vårt separata showroom kan du i lugn och ro kan se och känna på hur olika typer av ytbehandlingar påverkar olika typer av trägolv. Hårdvaxolja, lack, olja, lut, bets och lasyr. Vad passar just ditt golv? Vi hjälper dig att hitta den ytbehandling som passar allra bäst.

Showroom Parkettspecialisten
Adress:
Ostmästargränd 8, 120 40 Årsta (i samma lokaler som Floorcenter)
Öppet vardagar:
06.00-16.00

Parkettspecialisten är medlem i Golvbranschens Riksorganisation samt i National Wood Flooring Association och har även genomgått dess kvalificerade golvutbildningar i USA gällande golvslipning och parkettläggning.

Experter på att slipa golv – Dammfri golvslipning till bra pris

Vi använder oss av moderna maskiner som dammsuger automatiskt vid slipning. Detta gör att miljön för våra anställda såväl som levnadssituationen i din bostad blir skyddad så mycket som möjligt från damm och smuts. Självklart kan vi erbjuda alla tänkabar behandlingar efter golvslipningen bla, lack, olja, hårdvaxolja, bet, lut, såpa mm.

Vi använder oss av Bona, Osmo, Saico, Timberex, Kährs, Tarkett, Pallmann mfl för att säkerställa hög kvalité även på produkterna.

”Dammfri golvslipning i Stockholm till konkurrenskraftiga priser. Vi kan konsten att slipa samt behandla trägolv effektivt och till rätt pris. Hos oss hittar du några av Stockholms bästa golvslipare med goda omdömen på alla utförda arbeten.
”

Byt inte golv, låt oss istället ta hand om dem och på så sätt spara på miljön samt dina omkostnader. Vi gör dina gamla golv som nya med våra väl beprövade metoder på att slipa parkett & trägolv – och detta till ett lågt pris med garanti. Glöm inte att golvslipning ger rätt till rotavdrag hos Skatteverket, vi drar av detta direkt på fakturan och ordnar all administration så att det blir så enkelt som möjligt för dig som kund. Se denna länk för mer info.

Kontakta oss via formuläret här på sidan för att få en kostnadsfri offert på dammfri golvslipning i Stockholm.

Skräddarsydd service för dina trägolv

Parkettspecialisten utför även parkettservice med alla dess olika behov samt tillverkning av udda stavar i vårat snickeri.
 Detta gör att vi enkelt kan laga och komplettera äldre golv om enskilda stavar skadats eller blivit alltför slitna. Vår långa erfarenhet från golvbranschen i Stockholm gör att vi vet exakt vilka krav som ställs och vad som förväntas av en professionell golvfirma. Vi anlitas dagligen av företag, försäkringsbolag, privatpersoner som behöver parkettservice i Stockholm, med våra filialer i Uppsala och Nynäshamn så täcker vi in hela Mälardalen med korta väntetider.

Hög kvalitet på golvslipning och parkettslipning i Stockholm till lågt pris

Kika in på våra omdömen på Reco alternativt kontakta oss för relevanta referenser. Vi arbetar med några av de största företagen i Stockholm som exempelvis Stureplansgruppen, Berns Salonger, SATS, Stadshuset och Sturegallerian. Men även till stor del med privatpersoner i hela Stockholmsområdet från Märsta och Bromma i norr till Nacka och Huddinge i söder.

Kom ihåg att inget jobb är för stort eller för litet för oss, vi har resurserna samt kunskapen som krävs för att slipa alla typer av golv från massiva furugolv till exklusiva parkettgolv. Vi håller låga priser utan att ge avkall på kvaliteten. Vi lämnar även garanti på samtliga utförda arbeten.

Våra golvslipare är alltid tillgängliga med kort varsel, allt för att du som kund skall erhålla snabb service med golvslipning av hög kvalitet. Vi kan slipa golv innanför och utanför tullarna i Stockholm med korta väntetider.

Ett erfaret företag när det handlar om golvslipning samt bred kunskap som krävs för att slipa golv med perfekta resultat.

Parkettslipning och golvslipning i Stockholm och Uppsala har vi utfört i drygt 40 år och vi har under den tiden byggt upp ett stort och starkt kontaktnät av nöjda kunder och partners. Den teknik för slipning som vi använder vid golvslipning (vi slipar fiskbensparkett, lamellparkett och massiva trägolv med samma goda resultat) i Stockholm utvecklades på 80-talet med äldre golvslipningsmaskiner. Idag har verktygen och maskinerna moderniserats och vi strävar hela tiden efter att använda den senaste tekniken för att få ut det mesta av golvslipningen. Exempelvis arbetar vi idag med resurssnåla maskiner som möjliggör effektiv dammfri golvslipning till ett lågt pris.

Vänd er med trygghet till oss – vi kan golvslipning, parkettslipning och allt rörande golvläggning och erbjuder även renoveringar i byggbranschen – allt till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag för en gratis offert!

Bara det bästa inom högkvalitativa ytbehandlingar

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja har på senare år blivit mycket populärt vid ytbehandling av golv. Oljan tränger ner i träet, medan vaxet stannar ovanpå och bildar en slitstark yta.

Läs mer

Betsning

Betsning och lasering är två sätt att färga in träytor. Enkelt uttryckt kan man säga att betsning ger en mörkare kulör och lasering en ljusare. Båda metoderna kräver dock ytterligare ytbehandling som olja eller lack.

Läs mer

Lackering

Lack är den klassiska ytbehandlingen för parkettgolv. Lack ser elegant ut, och bildar ett mycket tåligt och slitstarkt ytskikt som gör att golvet håller i många år innan det måste slipas om.

Läs mer

Oljning

Ett oljat parkettgolv blir vackert, mjukt och känns skönt att gå på. Oljan tränger ner i träet och bildar en spärr mot smuts och vätska. På ett oljat golv är det dessutom lättare att åtgärda småskador än på ett lackat golv.

Läs mer

Kom förbi vårt Showroom i Stockholm och prata golvslipning på plats med oss.

Klicka här för att göra en gratis offerförfrågan och få svar inom en timme eller kontakta oss på nedanstående kontaktuppgifter. Gör som 1 000-tals privatpersoner gör varje år, anlita oss för just din golvslipning i Stockholm samt Uppsala och Västerås.

Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB
Ostmästargränd 8  (Vi sitter inne på Floorcenter)
120 40 Årsta

Tel: 08-724 22 10
E-post: info@parkettspecialisten.se

Tips & råd om golvslipning

alm - rödlistade träslag

Rödlistade träslag

En rödlista är en uppräkning av arter, både växter, djur, insekter och svampar, som bedöms vara mer eller mindre hotade. När...

ekologiska trägolv

Tips om ekologiska trägolv – miljövänliga golv för bostaden

Att allt fler blir medvetna om klimathoten och vill ta ett miljöansvar är en positiv utveckling i samhället. Förhoppningsvis har de...

mönster på parkettgolv

Välj mönster på parkettgolv

Parkettgolv är det vanligaste golvet i Sverige. Det är ett golv som oftast är uppbyggt i tre olika lager där ytskiktet...

golvtrender 2019

Heta golvtrender inför 2019

Då det kommer till golv så är trenderna – tack och lov – inte lika påtagliga som gällande annan inredning och...

ytbehandling golvslipning

Är det viktigt att anpassa ytbehandling efter träslag?

Ett trägolv bör alltid ytbehandlas då detta ger skydd och adderar en extra karaktär till golvet i fråga. Primärt så skulle...

Summering
Golvslipning
Typ av tjänst
Golvslipning
Företag
Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB,
Krukmakargatan 35b,Stockholm,Stockholms län-11851,
Telephone No.08-724 22 10
Område
Stockholm
Beskrivning
Golvslipning Stockholm - Vi är experter på alla typer av trägolv - Fiskbensparkett, övriga parkettgolv och massiva trägolv. Vänd er till Parkettspecialisten för dammfri golvslipning eller parkettslipning i Stockholm till marknadens högsta kvalitet & ett lågt pris.