Experter på att lägga furugolv

Hos oss är vi specialister på att lägga och leverera alla typer av furugolv. Med vår erfarenhet och expertis kan du vara säker på att ditt golv kommer att vara både vackert och hållbart. Furugolv är ett tidlöst val som ger en varm och inbjudande känsla till vilket rum som helst. Det är tåligt och lättskött och går att anpassa så att det ger ett rustikt intryck eller mer elegant.

Historiskt sett var furugolv vanligare i torp och fritidshus på landsbygden. Idag har dess popularitet ökat och furugolv ses allt oftare i stadsvillor, radhus och lägenheter. Detta beror på dess mångsidighet och förmåga att passa olika inredningsstilar, från klassisk till modern design.

Anpassade furugolv efter dina behov

Vi erbjuder möjligheten att skräddarsy golvets dimensioner för att passa just dina behov och preferenser. Oavsett om du söker ett rustikt intryck för ett lantligt hem eller en elegant finish för en modern bostad, kan vi skapa det perfekta furugolvet för dig. Om du hellre vill det går det även bra att få dem levererade färdigbehandlade. Välj mellan en rad olika ytbehandlingar såsom bets, lack eller hårdvaxolja.

Fördelar med att välja furugolv?

  • Hållbarhet: Furugolv är känt för sin långvariga hållbarhet. Med rätt skötsel kan ditt furugolv hålla i generationer.
  • Estetik: Furugolv ger en naturlig och varm känsla till ditt hem, vilket skapar en inbjudande atmosfär.
  • Mångsidighet: Passar både traditionella och moderna inredningar, vilket gör det till ett flexibelt val för alla hem.
  • Lättskött: Furugolv är lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett praktiskt val för familjehem.

Vi erbjuder även andra tjänster av träslag och golvläggning

Förutom furugolv erbjuder vi även installation av golv i en rad andra träslag. Har du frågor eller funderingar om vilket golv som passar din bostad bäst? Ta kontakt med oss direkt! Våra kunniga säljare är alltid redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt hem. Vi erbjuder rådgivning och support genom hela processen, från val av material till färdig installation.