Slipa trappa Stockholm – trappslipning ger din trappa ny glans

Vi slipar och behandlar alla typer av trätrappor med alla olika förekommande ytbehandlingar. Självklart kommer vi även till dig som behöver få hjälp att slipa trappa och som bor utanför Stockholm. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål.

Trätrappor finns i många olika former och träslag. När vi ska slipa en trappa så baseras priset på vilken del av trappan som ska slipas. Plansteg är den yta man sätter foten på, sättsteg är den vertikala del som man kan slå tårna i och vagnstycket är ramen som bär upp trappan.

När du anlitar oss för att slipa din trappa så gör vi det med dammfri trappslipning – våra slipmaskiner är kopplade till en dammsugare för ett dammfritt, luktfritt och trivsamt resultat.

Vill du att vi ska slipa din trappa? Kontakta oss för kostnadsfri offert eller mer information.

Begär offert

Slipa trappa i Stockholm

Det finns få saker som är lika vackert som en gammal trätrappa. Vi behärskar hantverket till fullo och kan slipa en rad olika varianter av trappor. Det spelar ingen roll om din trappa är målad med flera lager färg, det går ändå bra att slipa den. Sitter det gammal korkmatta på trappan kan vi även hjälpa till att ta bort den innan slipning.

Vi slipar din trappa och behandlar den sedan med den ytbehandling som du själv väljer – lack, hårdvaxolja eller kanske en vacker lasyr. På dagens marknad finns det ett stort utbud och vi kan hjälpa dig att hitta rätt. Vi kan även hjälpa dig med tips på hur du sköter trappan för att den ska hålla i många år framöver.

Vi erbjuder oss att slipa din trappa till konkurrenskraftiga priser utan att slarva med kvaliteten. Avdragsgillt enligt ROT för privatpersoner dessutom.

Hårdare slitage på trappor än golv

Trappor har en tendens att slitas hårdare än golv. Detta för att de har en begränsad yta som används frekvent. Detta ställer högre krav på ytbehandlingen. Vi rekommenderar ofta en tålig ytbehandling som inte är allt för hal (högblank lack i en trappa kan öka halkrisken vilket kan leda till onödiga olyckor). Hårdvaxolja kombinerar mjukheten från olja och vax med tåligheten från lack. Självklart bestämmer du helt själv vilken behandling du vill ha. Det mesta går att lösa. Till exempel finns det halkskydd som kan appliceras på trappstegen om man känner att en högblank lack är den behandling som passar bäst.