Våra tjänster: allt inom golvslipning och trägolv samt renovering i Stockholm.

Vi på Parkettspecialisten har lång erfarenhet av alla förekommande golvarbeten, målningsarbeten, snickeri, samt all kunskap inom golvslipning som krävs för en lyckad renovering. Vi har varit aktiva i byggbranschen sedan 80-talet och startade med golvslipning och parkettläggning i Stockholm. På 90-talet började vi även med renoveringar med målning, tapetsering, plattsättning, sanering, avfuktning, rivning av väggar (även bärande med konstruktionskrav).

Idag har vi 15 st anställda hantverkare med ett stort kunnande inom branschen. Vi har lokaler i Årsta samt på Södermalm i Stockholm och även ett snickeri där vi tillverkar material efter kundens behov.

Se respektive sida för våra tjänster för att finna mera information
eller kontakta oss på: 08-724 22 10. eller info@parkettspecialisten.se

Välkommen till Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB – experter på parkettgolv & golvslipning

Golvslipning

Med högkvalitativ golvslipning slipar vi dina parkettgolv så att de ser ut som nya. Med moderna maskiner som effektivt suger upp dammet under slipningen gör vi din golvslipning till en snabb, dammfri och smidig affär.

Läs mer

Golvläggning 

Ett massivt parkettgolv kan slipas om många gånger och är en fröjd att se på. Parkettspecialisten erbjuder läggning av parkettgolv i det klassiska fiskbensmönstret, men variationerna är i det närmaste oändliga och vi hjälper dig gärna att ta ut svängarna.

Läs mer

Trappslipning

En trätrappa inomhus utsätts för mycket slitage bara genom daglig användning. Oavsett om din trappa är täckt med flera lager färg eller helt trären kan vi slipa den så att den återfår sin forna glans. I samråd med dig väljer vi sedan ut och applicerar lämplig ytbehandling.

Läs mer

Måleri

Vi erbjuder inte bara service inom golvläggning och golvslipning utan även måleri- och tapetseringstjänster. Oavsett om du vill låta måla om en vägg, ett golv, en trappa eller en hel lägenhet står vi till din tjänst med duktiga och erfarna målare som målar snabbt och snyggt.

Läs mer

Renovering

Vi utför renoveringsarbeten både i Stockholm och ute i landet Våra erfarna snickare och hantverkare kan hjälpa till mer helrenovering av lägenheter, montering av kök, målning, sanering, rivning av väggar och mycket annat.

Läs mer

Vattenskador

På parkettspecialisten är vi experter på fuktskador och har bland annat samarbetat mycket med försäkringsbolag. Vi är snabbt på plats och tar hand om allt vid en fuktskada: Lokalisering, avfuktning, återställning av stommar, elarbeten, plattsättning och så vidare.

Läs mer

Plattsättning

Våra plattsättare har alla behörigheter som behövs för arbete i våtrum och kan hjälpa till med plattsättning i kök och badrum vid till exempel renovering eller återställande efter en fuktskada. Genom att anlita proffs får du ett säkert badrum och kök som dessutom skyddas av hemförsäkringen.

Läs mer