Fiskbensparkett – Det största konstverket i ditt hem

Fiskbensparkett är inte bara ett golvval; det är en konstform som ger ditt hem en touch av klassisk elegans och skönhet. Mönstret består av smala, rektangulära trästavar som är konstfullt arrangerade i en vinkel på 45 eller 60 grader mot väggen. Det resulterar i ett fiskbensmönster som skapar en omedelbar känsla av raffinerad charm och tidlöshet som få andra golvalternativ kan matcha.

 

Funderar du på att lägga fiskbensgolv?

Här är några av fördelarna med att välja fiskbensparkett till ditt nya golv:

Elegans: Fiskbensparkett är synonymt med stil och elegans. Oavsett om du bor i en modern lägenhet eller ett klassiskt hem, kommer detta golv att höja din inredning till en ny nivå.

Tidlöshet: Fiskbensparkett har varit en favorit i århundraden och kommer fortsätta vara det. Det är en investering i ditt hem som aldrig blir omodern.

Hållbarhet: Våra fiskbensparkettgolv är tillverkade av högkvalitativt trä som är byggt för att hålla. Du kommer att njuta av dess skönhet och funktion i många år framöver.

Anpassningsbarhet: Fiskbensparkett finns i olika träslag och färgtoner. Du kan välja det som passar din personliga smak och din befintliga inredning.

Ökar bostadens värde: Ett vackert fiskbensparkettgolv är en investering i din bostad. Det ökar inte bara estetiken utan också bostadens totala värde.

 

Parkettgolv fiskben

Stavparkett i fiskbensmönster med fris är ett av våra mest populära golv. Den klassiska fiskbensparketten tillhör en typ av golv som har funnits på marknaden länge och som aldrig kommer gå ur tiden. Detta golv kan slipas flera gånger vilket leder till att det har en väldigt lång livstid.

Standard och anpassade mått

Standard på stavparkett är 16*68*408 med en fris på 16*68*204 men vi tillverkar även andra dimensioner enligt era önskemål. Golvet slipas och behandlas efter läggning. Därför är denna typ av parkettgolv ett av de mest efterfrågade och har längst livslängd. En vanlig ytbehandling på denna typ av parkett är lackering.

 

Hur lägger man fiskbensparkett

Välj mellan golv med mekanisk fog samt varianter som man ska limma eller spika. Exempelvis fiskbensparkett med mekanisk fog klickar du bara ihop, snabbt och smidigt. Ett golv som ska limmas kräver mer arbete, mer erfarenhet av hantverket och tar längre tid att lägga.

 

Fiskbensparkett i stockholm

Vi på parkettspecialisten är experter på att installera fiskbensparkett med precision och skicklighet. Vi älskar att hjälpa våra kunder att förvandla sina hem med detta underbara golvval. Parkettläggning & golvläggning i Stockholm började vi med redan på 80-talet vilket har gett oss en bred kunskap inom alla typer av parkettgolv, inte minst fiskbensparkett.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss tillsammans skapa ett rum som inte bara imponerar dina gäster utan också blir din egen fristad för avkoppling och njutning. Fiskbensparkett är inte bara ett golvval, det är ett konstverk – och vi är redo att hjälpa dig att göra det till en del av ditt hem. Låt oss skapa ditt drömgolv!